"> ');
gallery/attachments-Image-Logo_PK_m_1

02090, Київ, вул.Калачівська, 11

+38044 4518918, +38044 4517518

+36066 4639872

p-k2006@ukr.net

Жироуловлювачі

gallery/attachments-Image-obslugivanie-giroulovitrlya

Після випробувальної експлуатації ці терміни можуть бути скорочені або збільшені в залежності від кількості виймається (відкочений, в разі використання пересувної фекальної цистерни) жиру і кількості важких опадів до накопичувального резервуара сепаратора жиру.

Важливо!
Після кожного обслуговування сепаратор перед есплуатацієюі необхідно заповнити холодною водою до технологічного рівня.

Експлуатаційні вимоги для нормальної роботи жировловлювача:

1. Стоки, що потрапляють в Жироуловлювач, повинни містити тільки тваринні жири і рослинні масла.
2. Не допускається потрапляння в Жироуловлювач: фекальних стоків, дощової води, лакофарбових і будівельних матеріалів, а також стічних вод, що містять мінеральні рідини.
3. Встановлювати Жироуловлювач слід максимально поблизу точки скидання стоків.
4. Жироуловлювачі що встановлюються всередині приміщень рекомендується підключати до вентиляційної системи для видалення утворюються в результаті розкладання жирів газів і запаху.
5. Для установки сепаратора жиру всередині будівлі необхідно приміщення що добре провітрюється.
6. Перед сепараторами жиру не бажана установка насосів, так як при їх використанні утворюєтьсяє емульсія, що не осідає або погано осіда. У разі неможливості відмови від застосування насосів, слід застосовувати насоси поршневого (помпової) типу.
7. Жироуловлювач повинен регулярно (не рідше одного разу на протязі двох тижнів) піддаватися перевірці, спорожнятися і очищатися.

Що відбувається якщо довго не чистити жироуловлювач під мийкою? (Відео)

Чистка жировловлювача - видалення жиру і осаду (шламів).

Якщо мова йде про невеликий жироуловлювач під мийкою для невеликого кафе, ресторану, магазину чи котеджа, то витягнутий з жироловки невеликий обсяг жиру можна зібрати в сміттєвий пакет і відправити на смітник. Хоча це і не є правильним рішенням.
На заході вже давно замислюються про використання таких вторинних відходів для повторної переробки їх в паливо або як сировину для виготовлення хімічних компонентів. Причому правильна, роздільна утилізація і збір такого роду відходів вітається і заохочується на рівні держави.
На жаль в Україні існує дуже невелика кількість підприємств, що займаються збором і дальнейщем переробкою таких відходів, а при невеликій кількості їх послуги є абсолютно нерентабельними.

Зовсім інша справа збір і утилізація сепарованих жирів з жироуловлювачів їдалень, ресторанів, супермаркетів і промислових харчових підприємств. Тут вже не обійтися звичайним сміттєвим пакетом!

gallery/attachments-Image-002

Для збору, переробки та утилізації такої кількості жирових відходів не обійтися без спеціального обладнання, навченого персоналу і необхідних дозволів на проведення таких робіт і утилізацію такого роду відходів.
Тому для більш великих підприємств харчування та харчового виробництва краще укладення договору про регулярне обслуговування Жироуловлювачів (сепараторів жирів) і утилізацію зібраних жирів з професійною організацією.

Очищення підземного зовнішнього підземного жироуловлювача. (Відео)

Обслуговування - чистка як побутового жироуловлювача під мийку, так і великого промислового жироуловлювача (сепаратора жиру) полягає в регулярному видаленні накопичених жирів і важких фракцій.

При початковій експлуатації жироуловлювача рекомендується в звичайних умовах перевіряти і згрібати опади один раз в місяць, чистити резервуар жироуловлювача - не рідше 1-го разу на два тижні.
Чистити резервуар промислового жироуловлювача від осаду і жиру (відкачуванням фекальної цистерною) один раз в 2 місяці.

Обслуговування - чистка жироуловлювача


Интернет реклама